Belgisch koppel vergist zich van versnelling: huurauto rijdt van 10 meter hoge klif en komt tegen rots terecht

© 112 Illes Balears

Een Belgisch koppel is tijdens hun vakantie op Mallorca met hun huurauto van een klif gereden. De wagen, een Nissan Micra, kwam pas tien meter lager tot stilstand, tegen een rots in de zee. De twee vijftigers raakten gewond. Vermoedelijk vergiste de bestuurder zich van versnelling toen hij wilde wegrijden.

mtm

De feiten dateren van dinsdagvoormiddag, rond elf uur, en speelden zich af aan het strand van S’illot, nabij Alcúdia. Toen de Belgen hun parkeerplaats wilden verlaten, reden ze vooruit in plaats van achteruit. De wagen reed door een houten omheining en van de tien meter hoge klif. Uiteindelijk kwam de wagen tot stilstand tegen een rots in het water.

De twee Belgen zaten gekneld en moesten door de lokale brandweer uit de wagen worden bevrijd. Op het moment van de feiten bevonden zich er heel wat mensen op het strand en in het water. Niemand anders raakte echter gewond.

Het Belgische koppel werd wel naar het ziekenhuis gebracht. De man (58) liep meerdere breuken op, zijn vrouw (53) was er minder erg aan toe. Zij kwam er voornamelijk van af met wat blauwe plekken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen