Christophe en Amber Haddad
Volledig scherm
Christophe en Amber Haddad © Dieter Bacquaert

Christophe Haddad is de beschermende broer in 'Thuis': "Door mijn zussen heb ik veel geleerd over vrouwen"

Thuis-acteur Christophe Haddad (39) koestert zijn vier zussen, maar de band met zijn jongste zus Amber (25) is extra speciaal. Hij is haar peter en begeleidt haar nu bij haar eerste stappen richting muziekcarrière. Dat vertelt de acteur deze week in Story. 

0 reacties

  1. Eerste reactie van Dennis ‘Black Magic’ na veroordeling: “Ik zou haar 2 keer verkracht hebben, terwijl ik 4 keer seks met haar had”
    PREMIUM

    Eerste reactie van Dennis ‘Black Magic’ na veroorde­ling: “Ik zou haar 2 keer verkracht hebben, terwijl ik 4 keer seks met haar had”

    “M’n koffers staan al klaar. De politie komt me zo oppikken om naar de gevangenis te gaan”, zegt Dennis ‘Black Magic’ Burkas (49) aan HLN via de telefoon. De voormalige pornoproducent werd deze ochtend veroordeeld tot zeven jaar cel voor de verkrachting en aanranding van acht vrouwen. Vanuit zijn woonkamer in Boutersem, omringd door zijn gezin, reageert hij voor het eerst op het vonnis. “De wraakactie is geslaagd... Die meisjes wisten dat seks part of the job was.”
  2. KIJK. Taylor Swift-gekte in Los Angeles  nadat pop-up bibliotheek verschijnt: honderden fans wachten urenlang in de rij
    Play
    Celebrities

    KIJK. Taylor Swift-gek­te in Los Angeles nadat pop-up biblio­theek verschijnt: honderden fans wachten urenlang in de rij

    In het winkelcentrum ‘The Grove’ in Los Angeles staat plots een pop-up bibliotheek. Die bevat hints over ‘The Tortured Poets Department’, het nieuwe album van popster Taylor Swift (34). Swifties staan urenlang in de rij om de pop-up van dichtbij te kunnen bewonderen. Sommige fans stonden zelfs al vanaf 5 uur ‘s ochtends aan te schuiven, terwijl de pop-up pas om 10 uur zijn deuren opende. De release van Taylors nieuwe album is gepland op 19 april. De zangeres bracht nog geen enkel nummer uit op voorhand, wat de nieuwsgierigheid van de fans alleen maar aanwakkert.