© consultancy.nl

Nieuwe kantoren voor EY in Antwerpen

Deze zomer zijn de kantoren van EY Antwerpen verhuisd naar een nieuwe locatie. Het modernere bureau bevindt zich nu op de Borsbeeksebrug, aan het station van Berchem. Op die manier wil het bedrijf tegemoetkomen aan de groeiende vraag naar meer flexibiliteit. De nieuwe werkplek is vlot bereikbaar met verschillende vervoersmiddelen en fungeert als satellietkantoor, zo kunnen medewerkers de ochtend- en avondspits vermijden.

keje

Mobiliteit en de toenemende fileproblemen zijn een remmende factor voor buitenlandse investeerders. Dat bleek uit een jaarlijkse studie van EY, het internationaal dienstverlenend bedrijf dat vroeger bekend stond als Ernst & Young, die de aantrekkelijkheid van België als investeringslocatie meet. Ook steeds meer pendelaars ergeren zich aan de groeiende fileproblemen.

Om hierop een antwoord te kunnen bieden, verhuisde EY Antwerpen naar locaties die zowel met de auto als met het openbaar vervoer vlot bereikbaar zijn. Daarenboven fungeren de nieuwe kantoren als satellietkantoren, waardoor het mogelijk is om de ochtend- en avondspits te vermijden.

© Google Street View

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER