Een tablet levert gebruiksgemak in bepaalde 'relaxte' situaties, zoals thuis. Hieronder vind je de beste tablets van het moment.
Volledig scherm
Een tablet levert gebruiksgemak in bepaalde 'relaxte' situaties, zoals thuis. Hieronder vind je de beste tablets van het moment. © getty

Nieuwe tablet nodig? Deze vijf hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding

MultimediaHet viel je misschien al op: fabrikanten haasten zich niet echt meer om nieuwe tablets op de markt te brengen. Gebruikers doen dan ook veel te lang naar hun zin met hetzelfde toestel: gemiddeld vijf tot zeven jaar. Voor wie toch op zoek is naar een upgrade, kunnen wij de volgende vijf toestellen echt wel aanraden.

8 reacties

  • Bart Vanlierde

    5 jaar geleden
    ipad 2018, niet duur, en steengoed (A10 processor en deftige AC wifi). Is dan ook het enige van Appel dat ik zijn geld waard vindt. iphones en Imacs (verouderde hardware) zijn veel te duur voor wat het maar is
  • nic deses

    6 jaar geleden
    Ik heb een 7"Lenovo, kostte 100 euro goed .n iet perfect
  • Jan Heyvaerts

    6 jaar geleden
    Ik heb een Medion tablet van ALDI. Onder de motorkap zit Lenovo. 179 euro betaald voor 10 inch scherm. Tevreden van maar de wifi is niet echt goed te noemen.
  • Wim Aerts

    6 jaar geleden
    Heb tablet van den ALDI en die doet het perfect.
  • Fred Fourgon

    6 jaar geleden
    Ik begrijp niet wat die iPad daar weer tussen doet. Als er momenteel apparatuur op de markt is die voor drie keer de prijs wordt verkocht die ze waard is, dan is het wel die van Apple.