Kalmthout - TOR Deurne Pirates

Tweede Provinciale A Antwerpen

TOR Deurne Pirates wint uit tegen Kalmthout

TOR Deurne Pirates won zondag de uitwedstrijd tegen Kalmthout met 2-3. Uitteam TOR Deurne Pirates had in de eerste helft controle over de wedstrijd en leidde met 0-2. Kalmthout slaagde er niet in om terug te komen.

Bron: RBFA app

TOR Deurne Pirates nam de leiding in de 27ste minuut via Bouba Kienore. TOR Deurne Pirates scoorde na 44 minuten en zette zo de score op 0-2. Strahinja Mitrovic¿ milderde de score voor Kalmthout in de 73ste minuut. Met nog zeven minuten op de klok maakte Mitrovic¿ zijn tweede doelpunt. Het beslissende doelpunt voor TOR Deurne Pirates werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Musa Kamara.

Kalmthout heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl TOR Deurne Pirates vier overwinningen en één nederlaag heeft. Dit was de zesde overwinning van TOR Deurne Pirates met één doelpunt verschil.

DOELPUNTEN: 27' Kienore 0-1, 73' Mitrovic¿ 1-2, 83' Mitrovic¿ 2-2, 89' Kamara 2-3.

GELE KAARTEN: 64' Dictus (Kalmthout), 81' El Maimouni (TOR Deurne Pirates).

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.