REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

KOERS KORT 22/7. Greipel verlaat Lotto-Soudal - Thibau Nys nu ook Belgisch kampioen mountainbike - Vos wint BeNeLadies Tour

15 reacties

  • Dirk Van der Weeën

    6 jaar geleden
    eric maier,ik moet je volledig bijtreden in uw reactie,deze omloop was buiten de trapjes niets maar dan ook niets mtb waardig.Er zat niks technisch in,en de reden daarvoor was verbod van waters en bossen dan moet je daar geen BK geven.Inderdaad BK zou in de ardennen moeten plaats vinden of in Beringen,daar is alles aanwezig.
  • eric maier

    6 jaar geleden
    Thibau doet het erg goed als wielrenner, MAAR er moet een kanttekening bi dit MTB-BKj... de omloop trekt op niks voor een mtb wedstrijd. een BK zou men moeten verplichten op een Ardens parcours zoals bv Spa, Francorchamps etc. Onegacht wie er zou winnen.
  • Guy Taar

    6 jaar geleden
    Filip desmedt,ik vind uw reactie aan het adres van Van Aert werkelijk beneden alle peil. Mss zelf eens proberen?
  • wim rooyakkers

    6 jaar geleden
    Belgisch kampioenschap?13 deelneemsters?lijkt meer op een dorps wedstrijd.
  • eric reynebeau

    6 jaar geleden
    Respect voor Thibau. Wat ben jij een belachelijke vent Filip Desmedt. Telkens moet jij Wout Van Aert afbreken.Heeft volgens jou in het voorjaar niks gepresteerd.Derde in Strade Bianchi en top tien Ronde van Vlaanderen en zich ondanks alles laten zien in Parijs-Roubaix.En het wereldkampioenschap cyclocross afdoen als 1 van de 8 "crosjes". Huizenhoge lulmajoor.