Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen.
Volledig scherm
Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen. © X

Groet de opperpinguïn: Elon Musk drijft spot met rivalen na grote panne

De storing bij Facebook en Instagram is na anderhalf uur opgelost. Gebruikers hebben weer toegang tot de apps, bevestigde Meta-woordvoerder Andy Stone. Een “technisch probleem” lag aan de oorzaak. Elon Musk, de grote baas van X, maakte handig gebruik van de panne om de spot te drijven met zijn rivalen.

  1. Winnaar van 20 km van Brussel is een Keniaan. Maar hij wil een medaille pakken voor België
    PREMIUM
    5

    Winnaar van 20 km van Brussel is een Keniaan. Maar hij wil een medaille pakken voor België

    Hij is sneller dan eender welke Europeaan op de halve marathon en wil graag voor België een medaille binnenhalen wanneer het EK volgend voorjaar in ons land plaatsvindt. Maar dan moet Alex Kibet (34) wel nog eerst aan een Belgische identiteitskaart zien te geraken. En hoewel de Keniaan — recent nog winnaar van de Ten Miles en de 20 km van Brussel — al meer dan tien jaar in Leuven verblijft en zijn beide dochters 100 procent Belg zijn, wordt dat zijn moeilijkste race tegen de klok.
  2. Toezichtshouders zullen 'wegkijken van spiekers' tijdens examens in UGent, minister Weyts en rector misnoegd: “Wie zijn taak niet wil uitvoeren, wordt ontslagen”

    Toezichts­hou­ders zullen 'wegkijken van spiekers' tijdens examens in UGent, minister Weyts en rector misnoegd: “Wie zijn taak niet wil uitvoeren, wordt ontslagen”

    Een groep van doctoraatsstudenten aan Vlaamse universiteiten zal uit protest tegen het geweld in Gaza tijdens de lopende examenperiode niet strikt toezien op spieken en andere overtredingen. “Zolang onze rectoren wegkijken van schendingen van internationale rechtsregels door Israëlische instellingen, zullen wij dat ook doen wanneer studenten regels overtreden”, zeggen ze op sociale media. Rector Rik Van de Walle noemt de actie “onaanvaardbaar”. Ook minister Ben Weyts keurt de actie af.
    Antwerpen, Stad Brussel, Leuven, Gent