Weibo
Volledig scherm
© Weibo

Chinese waaghals (26) filmde eigen dood door val van wolkenkrabber: wie treft schuld?

De beroemde Chinese waaghals Wu Yongning (26) viel begin november van het dak van een gebouw met 62 verdiepingen in Changsha. Deze week dook het filmpje van zijn dodelijke val op sociale media op. In China maakte het heel wat los: wie treft er schuld aan Wu's dood?

12 reacties

  • Raphael Kerser

    6 jaar geleden
    Dus als een bedrijf mijn familie een miljoen zou geven als ik zelfmoord pleeg is het hun schuld als ik dat dan effectief doe? Dan is er niet veel ZELFmoord meer aan hé.het gaat hier misschien niet over zelfmoord maar ook over geld krijgen voor iets met hoge kans om fataal te zijn.
  • jan geens

    6 jaar geleden
    Wie treft er schuld ? Wie denk je ?
  • Marc Verschaeren

    6 jaar geleden
    Geweldige manier om te gaan !!! .
  • Thierry Vansweevelt

    6 jaar geleden
    Zijn naam is niet Wu maar Wang... zucht...
  • DIRK JULIUS VANDESSEL

    6 jaar geleden
    "Wie treft schuld" ? Newton uiteraard, die vond immers de zwaartekracht uit !
  1. LIVE OEKRAÏNE. Oekraïense minister van Landbouw, verdacht van corruptie, aangehouden - Griekenland levert geen Patriots aan Oekraïne
    LIVE UPDATE

    LIVE OEKRAÏNE. Oekraïense minister van Landbouw, verdacht van corruptie, aangehou­den - Grieken­land levert geen Patriots aan Oekraïne

    Griekenland zegt dat het geen Patriot-systemen of luchtdoelraketten van het type S-300 aan Oekraïne zal leveren. De Oekraïense minister van Landbouw Mykola Solsky, die beschuldigd wordt van het zich toe-eigenen van staatsgrond voor hij deel uitmaakte van de regering, heeft zijn ontslag ingediend. Rusland heeft “enkele tientallen” tactische kernwapens gestationeerd in het Oost-Europese Wit-Rusland. En Oekraïne gebruikte voor het eerst langeafstandsraketten met bereik van 300 kilometer, heimelijk gestuurd door de VS. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.
  2. VS waarschuwen voor dodelijke drug als nieuw wapen in Russische oorlogsvoering: “Stuur gasmaskers naar Oekraïne!”
    PREMIUM
    35

    VS waarschu­wen voor dodelijke drug als nieuw wapen in Russische oorlogsvoe­ring: “Stuur gasmaskers naar Oekraïne!”

    Rusland vecht de loopgravenoorlog in Oekraïne steeds vaker uit met chemische wapens. Tot nu toe gaat het vooral om traangasgranaten, maar de Verenigde Staten waarschuwen nu ook voor synthetische opioïden. Die zijn berucht als levensgevaarlijke drug, maar kunnen ook als wapen dienen. Rusland heeft ze al gebruikt om terroristen te bestrijden en zou plannen hebben om dat ook in oorlogssituaties te doen. We leggen uit hoe dat in zijn werk zou gaan en wat de gevaren zijn.