James Franco op de première van 'The Disaster Artist' in Spanje.
Volledig scherm
James Franco op de première van 'The Disaster Artist' in Spanje. © EPA

James Franco: “Grootste nachtmerrie aan Oscars te danken”

Een paar weken geleden werd James Franco nog getipt als één van de grootste kanshebbers op een Oscar, maar zijn droom werd deze ochtend tijdens de bekendmaking van de genomineerden volledig aan diggelen geslagen. De Academy zag de 39-jarige Golden Globe-winnaar over het hoofd in de categorie van Beste Acteur, wat volgens insiders vooral te maken heeft met het feit dat vijf vrouwen hem recent beschuldigden van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Opnieuw een bittere pil voor Franco, die in een interview met onze Hollywood-reporter vertelt hoe de Oscars hem zeven jaar geleden al heel wat schaamte en kopzorgen bezorgden.

1 reactie

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Moeten mannen nu ook vrouwen beschuldigen van uitdagend gedrag ? Gedaan met optutten, korte rokjes, weelderige boezems, hoge hakken, met de kont draaien ... of hoe een open verdraagzame wereld ook zonder slag of stoot zichzelf tot fundamentalistisch wangedrocht kan omvormen.
  1. INTERVIEW. ‘The Lion King’-regisseur Jon Favreau blij met sterrencast: “Het duet in de studio zal ik niet snel vergeten”
    Film

    INTERVIEW. ‘The Lion King’-regisseur Jon Favreau blij met sterren­cast: “Het duet in de studio zal ik niet snel vergeten”

    Van plan om ‘The Lion King’ binnenkort in de bioscoop te gaan kijken? Zorg dan dat je extra zakdoeken bij hebt. De bekende sterfscène van Mufasa gaat ook in de liveaction-versie door merg en been. Zelfs regisseur Jon Favreau, die de Disney-klassieker uit 1994 in een nieuw jasje mocht steken, wist het amper droog te houden tijdens de wereldpremière in Los Angeles: “Ik heb mijn vrouw van het begin tot het einde van de voorstelling in haar hand geknepen van de zenuwen.”
  2. Kersvers grootvader Arnold Schwarzenegger (73) neemt wat gas terug na tweede hartoperatie: “Maar één sigaar per dag, en de koekjes zijn vegan”
    PREMIUM
    Celebrities

    Kersvers grootvader Arnold Schwarzen­eg­ger (73) neemt wat gas terug na tweede hartopera­tie: “Maar één sigaar per dag, en de koekjes zijn vegan”

    Na bodybuilder, acteur, zakenman, vader en gouverneur, mag Arnold Schwarzenegger zich nu ook voor het eerst grootvader noemen. De Oostenrijkse Hollywoodster leeft op een roze wolk sinds de komst van Lyla Maria, het dochtertje van Katherine Schwarzenegger (30) en Chris Pratt (41) dat vorige maand geboren werd. Hij is nog steeds dol op acteren, maar moet het door zijn gezondheid wat kalmer aandoen, vertelt hij in een exclusief gesprek met onze redactrice. ““Als hartpatiënt is het allemaal niet zo evident.”