De Vivobook S510, een van de interessantste laptops van het moment.
Volledig scherm
De Vivobook S510, een van de interessantste laptops van het moment. © Asus

Dit zijn de beste laptops tot 1.150 euro

Wanneer je niet echt mee moet aanschuiven bij de terug-naar-schoolaankopen is het eindejaar geen slecht moment om die nieuwe laptop in huis te halen. Hier zijn vier recente allroundmodellen, met een prijs tot 1.150 euro, die de moeite waard zijn.

26 reacties

  • Frank De Witte

    6 jaar geleden
    Daarom dat Apple Mac gaat afschaffen, hoe rapper hoe liever, OSX is pure rommel voor ieder mens met een beetje hersencellen.
  • Marc Wouters

    6 jaar geleden
    Indien Windows computer werkelijk zo slecht zouden zijn dan zouden deze geen 83% marktaandeel hebben en indien Apple Mac werkelijk het enige zou zijn dat deugt zou dit best wel meer dan 13% marktaandeel hebben, wetende dat deze soms zo goed als weggegeven worden bij abonnementen op sommige boekskes. De cijfers zijn wat ze zijn, read it and weep.
  • Luc D'haese

    6 jaar geleden
    Alfons inderdaad is een Apple voor simpele mensen, zoals ik. Mijn powerbook inmiddels zo’n 15 jaar, probleemloos. Wie ik ken met een gewone pc, en geeft er geen verstand van moet zijn toestel alle zes maand op onderhoud sturen.
  • Alfons Thijs

    6 jaar geleden
    Apple is voor simpele mensen die het graag makkelijk hebben, daarom is Apple ook zo beperkt.
  • diederik van amber

    6 jaar geleden
    Stoefen dat ze werken op een MacBook zonder virusscanner is als stoefen dat je vrijt zonder condoom. Even riskant. Het is niet omdat je het virus niet ziet dat je gegevens niet in Australië zitten.