Jennifer Garner
Volledig scherm
Jennifer Garner © AFP

Jennifer Garner spreekt over ex Ben Affleck: "Ik ben niet op zoek naar een andere man"

CelebritiesSinds de scheiding van haar ex Ben Affleck in juni 2015, is Jennifer Garner nog geen één keer op date geweest. "Ik ben niet op zoek naar een man en vind het ook vreselijk als mensen me aan iemand willen koppelen," zei de actrice.

0 reacties

  1. Sollicitatietests: hoe beslissend zijn de resultaten? En hoe blink je hierin uit? “Dit zijn de grootste tips die we kunnen meegeven”
    Jobat

    Sollicita­tie­tests: hoe beslissend zijn de resultaten? En hoe blink je hierin uit? “Dit zijn de grootste tips die we kunnen meegeven”

    Haak jij al af bij de gedachte dat je een persoonlijkheidsvragenlijst of cognitieve test zal moeten afleggen voor een sollicitatie? Je bent niet de enige. Toch brengen selectietesten voor jou vooral voordelen met zich mee op lange termijn. Twee experts van het hr-consultancybedrijf Hudson leggen Jobat.be uit wat je scores voor jou kunnen betekenen, en geven tips om de vragenlijsten tot een goed einde te brengen.
  2. KIJK. Angelina Jolie verschijnt vol trots samen met jongste dochter Vivienne (15) op rode loper van hun Broadway-musical
    Celebrities

    KIJK. Angelina Jolie verschijnt vol trots samen met jongste dochter Vivienne (15) op rode loper van hun Broad­way-musical

    De jongste dochter van Angelina Jolie (48) lijkt in de voetsporen van haar mama te treden. Vivienne Jolie-Pitt (15) werkte mee aan de Broadway-musical ‘The Outsiders’, waar haar bekende moeder de hoofdproducer van is. Ze verschenen samen met de acteurs op de rode loper in New York. En natuurlijk waren alle ogen en camera’s gericht op Vivienne, die nog ietwat onwennig oogde. Haar moeder had wel alleen maar lof voor haar. “Er zijn artiesten die aan zichzelf denken en artiesten die iedereen aanmoedigen, zij is die laatste persoon”, vertelde Jolie tijdens het persmoment.