Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Agenten krijgen oproep om naar de dokter te gaan in plaats van te werken

Sociale conflictenPolitievakbond NSPV heeft het personeel opgeroepen om vandaag bij de huisarts langs te gaan voor een check-up. De nationale vakbondsactie kadert in de onvrede over onder meer het statuut, de nieuwe regeling rond de ziektedagen en het personeelstekort. De actie werd volgens de bond in heel het land in verschillende mate gevolgd. Agenten meldden zich ziek en kwamen bijgevolg ook niet opdagen.

33 reacties

  • J. VAN SCHUERBEECK

    5 jaar geleden
    Bij ons zit geen enkele dokter op zulk een charels te wachten. Bij velen komt men er zonder afspraak niet meer in en dringende gevallen worden er enkel bijgenomen voor ernstige zaken en niet voor geldverslindende onnozelheden. Uiteindelijk kan het ziekenfonds, de gemeenschap dus, die flauwe kul betalen.
  • piet devlieger

    5 jaar geleden
    Er zijn dus een pak dokters die valse attesten afleveren ? Is dat niet strafbaar ? Of zie ik dat verkeerd ?
  • jan geens

    6 jaar geleden
    Schande ;want dan hebben ze een paar dagen minder om op te sparen !
  • Freddy De Vos

    6 jaar geleden
    Als ik zie wat er met de moordenaar van Kitty gebeurd, kan ik die vakbond geen ongelijk geven. Deze regering heeft zwaar gefaald! Het wordt tijd dat ze de wet aanpassen!
  • Zenn Van Wassenhove

    6 jaar geleden
    Komaan mensen. We kunnen naar Luik. We beginnen rellen en stelen alles. De vakbonden hebben al doden op hun geweten en nooit verantwoording moeten afleggen. Tijd dat hier wat aan verandert