Gert en James bleven 24 uur wakker: BV’s uit bed gebeld en door bed gezakt

© Vier

Gert Verhulst en James Cooke kregen voor ‘Gert Late Night’ de opdracht om 24 uur lang wakker te blijven. Hun nachtelijke escapades waren live te volgen op Vier en via YouTube.

adb

Gert en James waarschuwden bij het begin dat ze niets voorbereid hadden en dat het mogelijk saai zou kunnen zijn om naar te kijken. Kijkers konden wel ideeën of berichtjes sturen via de Instagrampagina van ‘Gert Late Night’. Zo speelden Gert en James even verstoppertje, beantwoordden ze vragen van nieuwsgierige fans en gingen ze op een terrasje van een bar zitten, waar ze wel een grotere volkstoeloop hadden verwacht.

Omdat ze vonden dat zij niet de enige gezichten van Vier mochten zijn die zo hard aan het werken waren, trokken ze eropuit om enkele andere BV’s wakker te maken. Om 1.50 uur belden ze Karen Damen uit bed, die hen met lichte tegenzin binnenliet en een koffie en (vervallen) Nalu gaf. Koffie kregen ze ook bij Jani Kazaltzis, waar ze rond 2.55 uur binnenvielen. Hun volgende slachtoffer, Kobe Ilsen, gaf helaas niet thuis.

Dan gingen ze maar terug naar de boot om te kijken of hun bootgast Peter Van de Veire, die hen mee had uitgedaagd en zijn ochtendshow op de radio moest gaan presenteren, al wakker was. Die zat om 3.40 uur al rustig te ontbijten. De andere uitdager, Ian Thomas, zag zijn slaap verstoord door Gert en James, die gewoon even kwamen zeggen dat ze hem niet zouden storen.

Toen het tijd was voor Van de Veire om naar de VRT te vertrekken, reden Gert en James met hem mee. Daar sloeg de verveling toe en dus probeerden ze dan maar studio’s binnen te dringen, de schoenen van Gert en Peter volgen door het raam van de zevende verdieping, en ze zakten allemaal door een bed.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen