De nieuwe iPads Pro zijn flinterdun.
Volledig scherm
De nieuwe iPads Pro zijn flinterdun. © Apple

Apple kondigt vier nieuwe iPads aan: “Grootste dag voor iPad sinds eerste model”

Techreus Apple heeft vier nieuwe modellen van de iPad gelanceerd. Zo komt er een grotere 13 inch versie van de iPad Air, naast een opgefriste versie van het bestaande model met een 11 inch scherm. Ook kregen de twee modellen van de geavanceerde iPad Pro een gloednieuw scherm en in primeur de M4-processor. Topman Tim Cook noemt vandaag “de grootste dag voor iPad sinds het eerste model werd aangekondigd”.

3 reacties

  • Guido Parker

    1 maand geleden
    Ik ken er toch al enkele die al dat internet gerelateerd gedoe achter zich laten. Ook een positieve evolutie.
  • Dimitri Ganje

    1 maand geleden
    Beste tablets ooit. Ik koop aandelen van apple bij
  • Dietrich Bruckmann

    1 maand geleden
    De iPad blijft toch de referentie in tabletland. De bouwkwaliteit, design en het gebruiksvriendelijk besturingssysteem geeft zowat elke tablet met Android het nakijken. Niet goedkoop, maar je krijgt wel wat.
  1. Voor minder dan 300 euro genieten van een zomer in de ‘Provence’? Met deze essentials leid je iedereen om de tuin
    HLN Shop

    Voor minder dan 300 euro genieten van een zomer in de ‘Provence’? Met deze essentials leid je iedereen om de tuin

    Wie droomt er niet van een zomer in de Provence? Het enige vervelende is dat het Franse vakantieparadijs dik duizend kilometer hiervandaan ligt. En dat, indien je besluit de afstand te overbruggen, je de regio overspoeld door toeristen aantreft, die óók allemaal dromen van een godenleven. Daar bestaat gelukkig een slimme oplossing voor: je eigen tuin inrichten als luilekkeroord. HLN Shop vertelt hoe je dat aanpakt met een beperkt budget.
  2. INTERVIEW. Mama van stemmenkampioen Conner Rousseau: “Met ministerpost is hij niet bezig, maar in oktober gaat hij wel voor burgemeesterssjerp”
    PREMIUM

    INTERVIEW. Mama van stemmenkam­pi­oen Conner Rousseau: “Met minister­post is hij niet bezig, maar in oktober gaat hij wel voor burgemees­ters­sjerp”

    Christel Geerts (62) zag zondag in café ’t Hemelrijk op de Markt in Sint-Niklaas hoe haar zoon Conner Rousseau een dijk van een verkiezingsresultaat neerzette, maar dat werd niet uitbundig gevierd. “Het is een moeilijk jaar geweest, er moet nog wat stress worden afgeschud”, zegt ze. Een gesprek met een mama die in april nog vier dagen met haar zoon op vakantie ging om hem een comeback op het politieke toneel uit het hoofd te praten: “Ik zag het echt niet zitten.”