rv
Volledig scherm
© rv

Dimitri Vegas & Like Mike zorgen tijdens wervelende show voor alom geprezen eerbetoon aan Avicii: "Emotioneler dan ik ooit gedacht had"

TomorrowlandGeen Tomorrowland zonder een passage langs de grote deur van haar ongekroonde koningen: Dimitri Vegas & Like Mike. Alleen zaten de broers halfweg de set met een krop in de keel tijdens een hemels mooi eerbetoon aan Avicii. Like Mike vroeg aan de 40.000 fans de smartphone op te lichten. Twitter zag zelfs een symbolisch kruisteken boven de mensenzee - in werkelijkheid een afgebakende zone voor de Mainstage. Dimitri Vegas: "Dit was iets dat we heel graag wilden doen. Fantastisch hoe mooi de respons was." 

25 reacties

  • Koen Vercammen

    6 jaar geleden
    Hardwell had hen in't sportpaleis in december nochthans eens voorgedaan hoe het moest :-D
  • Werner Ansoms

    6 jaar geleden
    dv & lm zijn zowat de slechtste DJs op TML. Hun set trok op niks: wat random niet bij elkaar passende fragmenten, mislukte overgangen, haperingen en stilvallen en banaal getier. De verveling droop van de bezoekers af. Ik begrijp niet wat die nog op een hoogstaand festival komen doen, en waarom de media die in de verf blijven zetten.
  • Cedric PROOT

    6 jaar geleden
    En allemaal gratis?
  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    Idd Romain.
  • Lore Kluwer

    6 jaar geleden
    Ik mag hopen dat jullie een percentje krijgen voor al die gratis reclame. Zelfs bij Graspop, nochtans ook een favoriet festival van de lezers, zijn de artikels niet zo overdreven positief. Er is een verschil tussen positief zijn en zodanig positief zijn dat lezers argwanend worden.