Yvonne Coldeweijer© BELGAIMAGE

Nederlandse roddelkoningin verliest tienduizenden volgers na aankondiging dat ze stopt met ‘juice channel’

De bekende Nederlandse roddelkoningin Yvonne Coldeweijer stopt met haar zogeheten ‘juice channel’ voor het brede publiek, en zal zich voortaan richten op kleine, betalende club mensen. Dat heeft ze donderdag bekendgemaakt. Dat nieuws valt echter niet goed bij haar fans: tienduizenden mensen zijn al gestopt met het volgen van haar Instagram-account.

jvh
Bron: De Telegraaf

Coldeweijer maakte donderdagavond in een video op Instagram bekend dat ze “een speciale juice-memberclub” gaat oprichten. Mensen kunnen voor 8,95 euro een abonnement nemen, om zo haar laatste roddels te horen. “Deze club moet echt klein blijven. Want hoe kleiner de club, hoe meer leipe juice ik kan delen”, aldus Coldeweijer. “En de juice wordt leiper dan ooit. Scoops staan voor je klaar. Maar vanaf nu ga ik alleen verder met mijn exclusieve kleine club mensen.”

LEES OOK. De Nederlandse roddelkoningin die de gesel is van Marco Borsato, André Hazes en co: “Hoe meer geld, hoe meer schijt ik kan hebben”

Maar daar zitten haar honderdduizenden volgers kennelijk niet op te wachten: voor de aankondiging van het nieuws had de roddelvlogster zo’n 842.000 volgers op Instagram, maar dat aantal is op korte tijd al gedaald naar 794.000.

Coldeweijer maakte meermaals nieuws met haar roddelkanaal. Zo deelde ze video waarop te zien was hoe rapper Lil Kleine zijn toenmalige partner Jaimie Vaes zou hebben mishandeld. Ook de familie Hazes was vaak het doelwit van Coldeweijer.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer