Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Douaniers houden morgenochtend stiptheidsactie op Brussels Airport: vertraging van een uur mogelijk

ReizenDe douaniers op Brussels Airport gaan vanaf morgenochtend een stiptheidsactie houden om het personeelstekort aan te klagen. Dat maakte de vakbond ACV Openbare Diensten bekend. Voor de passagiers van de aankomende vluchten verwacht de vakbond vertragingen tot één uur.

19 reacties

  • Gerrit Mangé

    5 jaar geleden
    Denken die douaniers nu echt dat zij de enigen zijn? Meer werk en minder mensen ,dat is overal zo. Als wij dit ook zouden doen ( goederen inspecteurs in de haven van Antwerpen) dan ligt heel de haven plat. Kan je niets anders dan burgers 4 uur lang vast te zetten. Dit lijkt veel meer op pesterijen.
  • Robert DE REU

    5 jaar geleden
    Waarom altijd de brave burger lastig vallen als jullie iets eisen van de overheid, ga bij de verantwoordelijken en klop daar met uw vuisten en hard op tafel. Is het te verwonderen dat men zo alle respect voor de Politie of Douane verliest.
  • Gerard Braeckmans

    5 jaar geleden
    Eigenlijk doen ze dan hun werk zoals het moet.
  • Johan Van Biesen

    5 jaar geleden
    Als er bij de roverheid gestaakt wordt wil dat gewoon zeggen dat ze voor een keer hun werk naar behoren doen, en niet liggen te lanterfanten. Wij zullen de lonen maar blijven sponsoren bende leeghangers.
  • CV DL

    5 jaar geleden
    Hebben die met hun privejets geen last van.