Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Al doet ze nog zo haar best: hoe de familie van Meghan Markle eigenhandig haar imago verpest

RoyaltyWe kiezen zelf wie onze vrienden zijn, wordt wel eens gezegd. Maar dat geldt niet als het op familie aankomt. En dat weet ook Meghan Markle (37), de vrouw van prins Harry. Hoewel zij haar uiterste best doet om het imago van moeilijke royal in de kiem te smoren, verpest haar familie alle pogingen. De halfbroer van ‘Suits’-actrice werd deze week dan ook gearresteerd wegens dronken rijden. Een zoveelste blamage. 

4 reacties

  • Christiane De Kerpel

    5 jaar geleden
    Ach mensen, dat weten we toch niet ! En indien ik zo een familie zou hebben, amai, die ben je toch liever kwijt dan rijk : ze heeft groot gelijk vind ik. Trouwens geef haar de kans om zich te laten gelden , voor iedereen goed doen kan je toch nooit. En vanaf het moment dat men wat "karakter" heeft beschrijft men u als "moeilijk"...laat de toekomst het uitwijzen, ik gun iedereen zijn geluk !
  • Wouter Van de Walle

    5 jaar geleden
    Dat zij kritiek krijgt voor wat haar familie uitspookt is ronduit zielig en zijn pure pesterijen.. Ze hebben daar blijkbaar niets geleerd uit de dood van Diana
  • willy zachel

    5 jaar geleden
    Zij kent die tak van de famillie helemaal niet het zijn eigenlijk volkomen vreemden waarom zich er dan druk over maken ! Maar ja het zijn de media die dit steeds opnieuw oprakelen !
  • Loesje Vranken

    5 jaar geleden
    Dat mens ligt gewoon met iedereen overhoop, familie, koningshuis, personeel, iedereen die nauw contact heeft stoot ze af.