© DeFodi Images via Getty Images

Feyenoord-coach Arne Slot bevestigt dat hij Jürgen Klopp kan opvolgen bij Liverpool: “Ik heb er vertrouwen dat er akkoord komt”

Feyenoord-coach Arne Slot is in de running om Jürgen Klopp op te volgen bij Liverpool. Volgens Slot zijn Feyenoord en Liverpool momenteel aan het onderhandelen over zijn vrijgave.

Michael Van Damme

Arne Slot (45) heeft voor de wedstrijd van Feyenoord tegen Go Ahead Eagles aan ESPN bevestigd dat hij hoopt om Jürgen Klopp op te volgen bij Liverpool.

“De clubs zijn in onderhandeling. Ik ben in afwachting wat eruit komt. Het zal geen geheim zijn dat ik graag naar Liverpool wil. Nu wacht ik af tot de clubs tot een akkoord gaan komen. Daar heb ik alle vertrouwen in.”

Slot leidde Feyenoord vorig seizoen naar de landstitel en werd eerder al gelinkt aan Tottenham en Leeds. De Nederlander ligt nog tot 2026 onder contract en pas voor 2025 is er een vertrekclausule voorzien. Dat betekent dat Liverpool met Feyenoord onderhandelen over zijn vrijgave deze zomer.

De Nederlandse Liverpool-verdediger Virgil van Dijk liet al weten dat Slot bij de filosofie van de club zou passen en omschreef hem als “een van de betere Nederlandse coaches van dit moment”.

Klopp leidt Liverpool sinds oktober 2015, maar liet weten dat hij eind dit seizoen vertrekt.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer