Sambuca
Volledig scherm
Sambuca © Getty Images/iStockphoto

Altijd al gedroomd van een plek onder de zon? Siciliaans stadje verkoopt huizen aan 1 euro

Nood aan een streepje zon om de winter door te komen? Sambuca op Sicilië kan je aan een dosis vitamine D helpen voor geen geld. Vanaf nu kan je er een (vakantie)huis op de kop tikken voor minder dan de prijs van een espresso: 1 euro.

22 reacties

  • Patrick Bruyndonckx

    5 jaar geleden
    ze mogen mij direct 1 woning geven
  • Carl Op de Beeck

    5 jaar geleden
    Plus ook bijkomende kosten van 10.000 à 20.000 euro om de afwatering (toiletwater en waswater) conform te maken aan de EU-normen.
  • Michael Dimers

    5 jaar geleden
    Als je de foto's ziet dan is dat 0,75€ teveel gevraagd !
  • andre Dewilde

    5 jaar geleden
    100 huisjes verkocht, dan zit je gegarandeerd 100 jaar tussen de renovatie-omgeving. Van rust gaat niets in huis komen. Dus voor stress, allen daarheen. Behalve ik ;))
  • Pieter De Ruyter

    5 jaar geleden
    Het binnenland van Sicilië,veel valt daar niet te beleven.Bovendien is het westen van Sicilië het hartland van de maffia.
  1. “Niet te vertrouwen op vlak van defensie.” Wat als Labour voor het eerst in 14 jaar weer aan de macht komt in Verenigd Koninkrijk?
    PREMIUM
    4

    “Niet te vertrouwen op vlak van defensie.” Wat als Labour voor het eerst in 14 jaar weer aan de macht komt in Verenigd Koninkrijk?

    Het lijkt een wanhoopsdaad, de beslissing van de Britse premier Rishi Sunak om zijn volk over zes weken al naar de stembus te roepen. Want in de polls staat Labour afgetekend op kop. Wat zou het betekenen als die partij weer aan de macht komt — voor het eerst in 14 jaar? “Ze zal ons verzwakken ten aanzien van Rusland”, roepen de Conservatieven al uit. Maar is dat zo? Hoe staat de ooit wel heel erg linkse Keir Starmer tegenover Israël? En zal hij een poging doen om het Verenigd Koninkrijk weer in de Europese Unie te loodsen?
  2. LIVE GAZA. Israël: offensief in Rafah “geen risico” voor burgers - Internationaal Gerechtshof beveelt aanval te stoppen
    LIVE
    1140

    LIVE GAZA. Israël: offensief in Rafah “geen risico” voor burgers - Internatio­naal Gerechts­hof beveelt aanval te stoppen

    Het Internationaal Gerechtshof (ICJ) in Den Haag heeft vrijdag geoordeeld dat Israël de aanval op Rafah moet beëindigen. Volgens het VN-hof is de humanitaire situatie in de Palestijnse grensstad verergerd sinds de laatste beslissing van het hof en wordt de situatie nu als “rampzalig” beschouwd. In Israël wordt woedend gereageerd op het tussenvonnis. Ook gematigde Israëlische stemmen reageren afkeurend. Minister van Buitenlandse Zaken Hadja Lahbib (MR) roept Israël echter op de beslissing van het hof onmiddellijk uit te voeren. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.