BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Van der Poel speelt ook in Zonhoven met de tegenstand en scoort vijf op vijf in de Superprestige

VeldrijdenMathieu van der Poel heeft in Zonhoven een heuse onemanshow opgevoerd. Andermaal. De Nederlander vertrok reeds in de eerste ronde en soleerde nadien naar de overwinning. Voor Van der Poel was het zijn vijfde zege op rij in de Superprestige.

26 reacties

  • Pieter De Ruyter

    5 jaar geleden
    Tja,VDP is in alles de beste,zowel fysiek als technisch is hij gewoon superieur.
  • Henkie Janssen

    5 jaar geleden
    Schitterend om die jongen bezig te zien ieder weekend!
  • Henny Wensveen

    5 jaar geleden
    Prettig om mensen met verstand van zaken te treffen zoals Patrick Isenborghs. Als sommigen het niets vinden om een megatalent als VdP aan het werk te zien .... dan kijk je toch lekker niet. Andere sporten hebben ook alles en iedereen overheersende kampioenen gekend. Zijn die sporten opgehouden te bestaan??? Gewoon even afzien. Iedere kampioen wordt geklopt. Door de tijd.
  • Benny Bertrant

    5 jaar geleden
    @Meert Dominique, geeuw, geeuw, niets daarvan. Dit is een plezier voor naar te kijken in tegenstelling wat sommige hier schrijven. En in den tijd van Mister Liboton was dit juist hetzelfde! Op Eén seizoen won die AL de crossen dat hij reed! Behalve 1 cross in Italië waar hij een clubgenoot VERPLICHT was te laten winnen van of door zij broodheer fietsenbouwer Guerciotti! En a propo: in het voetbal zouden supporters ook verdwijnen met die onbeschofte hooligans!...... Stadions zitten eivol!
  • Meert Dominique

    5 jaar geleden
    Geeuw. Nog enkel jaren zo en veldrijden verdwijnt helemaal. Gelukkig zijn er nog vrouwenkoersen. Waldorf en Stadler (Wuyts en Amai Herygers) mogen al hun clichés nog bovenhalen maar boeien doen ze al lang niet meer. In Nederland verdwijnen steeds meer crossen terwijl Mathieu aan de top is. Vlamingen zullen het ook beu worden van 1 renner te zien vertrekken en de koers is gedaan. Geen slecht woord over VDP, hij is de beste maar ook de dood van de sport. De modderkoers was van ons.