Photo News
Volledig scherm
© Photo News

UCI-voorzitter Lappartient niet blij met komst Armstrong naar Ronde: "Ik vertrouw hem niet"

WielrennenOok een brief van UCI voorzitter David Lappartient kon Wouter Vandenhaute er niet van weerhouden om Lance Armstrong uit te nodigen naar de Ronde van Vlaanderen. "Ik vind het slechte publiciteit voor het wielrennen", zegt Lappartient die vrijdag in Australië arriveerde voor de Tour Down Under.

53 reacties

  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Waarom vertrouwt hij dan Wouter? Omdat hij wat geld heeft? Sukkelaar. Bedriegers.
  • Rudy Walterus

    6 jaar geleden
    Als Armstrong niet welkom meer is in het wielrennen dan moeten de andere "zondaars" die nog als renner actief zijn, of in een andere functie, of als journalist of tv commentator er ook maar uit .Maar dan blijft er niet veel meer over . Niet werken met twee maten en twee gewichten.
  • erwin smot

    6 jaar geleden
    steeds weer Armstrong maar wat gezegd van de 10 die achter hem stonden ?? die wisten hun eigen naam niet meer als ze over de meet reden.
  • Karel Rutjens

    6 jaar geleden
    Money, money, money...enige wat Wouter interesseert. Zal hem een zorg zijn wat de UCI of het volk denkt. Remember wat hij met De Muur in de Ronde aangevangen heeft
  • Ramon Simon

    6 jaar geleden
    Zo vertrouw ik Froome niet, en ene positieve dopingtest maakt het niet beter. En het wielrennen zit nog altijd in een donkere periode. Niemand buiten de fraudeurs zelf kunnen bekennen als er mechanische doping gebruikt geweest is. Want de laatste jaren hebben we straffe dingen gezien. Ook van Belgen ide plot 1 jaar langs alles konden winnen.