Kasteel Ter Heyde in Vladslo zat ook in de portefeuille van Van der Build, dat gespecialiseerd is in luxevastgoed.
Volledig scherm
Kasteel Ter Heyde in Vladslo zat ook in de portefeuille van Van der Build, dat gespecialiseerd is in luxevastgoed. © Van der Build

Markt trekt weer aan: "Luxe villa's dubbel zo snel verkocht als vijf jaar geleden"

De markt van het luxevastgoed trekt voor het eerst in jaren weer aan. Villa's raken vandaag dubbel zo snel verkocht als vijf jaar geleden, en meer dan ooit aan jonge gezinnen en tweeverdieners. Dat blijkt vandaag uit een marktanalyse van Van der Build, onderdeel van Dewaele Vastgoedgroep en gespecialiseerd in luxevastgoed. 

47 reacties

  • Edgard Vermeire

    6 jaar geleden
    Wie wil er nu nog geld investeren in Belgie juist de gewone werkmens met zijn spaarcentjes de rijke vluchten weg met hun geld niets anders dan een gratis reclame denken ze nu echt dat de mensen alles blijven geloven
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    De ongelijkheid neemt toe in de superieure wereld volgens het Rutten model. Een kleine minderheid kan zich dus een luxe woning veroorloven. En een grote meerderheid betaalt veel te veel voor versleten en uitgeleefde woningen aan gewiekste immo makelaars.
  • Gerd Van nieuwenhove

    6 jaar geleden
    Ik kan die zever in pakjes niet meer volgen , jullie wel ? Ten andere met mijn salaris - dus werken - zal ik dit niet kunnen verwerven ! De kopers , de makelaars aub te controleren door fiscus ?
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Publiciteit voor de immo-wereld. Natuurlijk moet deze market aantrekken hoe kunnen ze anders prijsstijgingen krijgen.
  • jeroen jacobs

    6 jaar geleden
    Kapitaal had het nog nooit zo goed, moet dringend harder aangepakt worden! De werkende burger verdient lage lonen terwijl internationaal het kapitaal het steeds beter heeft!