Ariana Grande en Pete Davidson gingen na enkele weken daten samenwonen en hebben zich ook al verloofd.
Volledig scherm
Ariana Grande en Pete Davidson gingen na enkele weken daten samenwonen en hebben zich ook al verloofd. © Photo News

Ariana Grande reageert op zwangerschapsgeruchten

Nadat Ariana Grande en nieuwe vriend Pete Davidson zich reeds na enkele weken daten verloofden en gingen samenwonen, gaat nu het gerucht dat Ariana zwanger zou zijn. De popster ging er zelf een gesprek over aan met haar fans via Twitter. 

0 reacties

  1. KIJK. Meteen een vleugje magie: zo trapt Camille haar allereerste Sportpaleisconcert af
    Play
    Muziek

    KIJK. Meteen een vleugje magie: zo trapt Camille haar allereer­ste Sportpa­leis­con­cert af

    Maanden heeft ze zich voorbereid, maar nu is D-day aangebroken voor Camille. De zangeres is om 14u begonnen aan haar allereerste Sportpaleisconcert voor meer dan 62.000 uitbundige fans, bestaande uit jong en oud. Met haar ‘Magie’-show zal ze nog drie keer in de concerttempel optreden. Starten deed ze uiteraard met het nummer ‘Magie’, nadat ze uit de lucht kwam neerdalen in zilveren laarzen, gevolgd door ‘Vergeet de tijd’. In de video hierboven zie je de eerste beelden van Camilles Sportpaleis-debuut.
  2. Ruben en Manu kennen de pijn van net voor finale van ‘De mol’ te sneuvelen: “Nochtans had ik de ultieme tip in mijn molboekje staan”
    PREMIUM
    TV

    Ruben en Manu kennen de pijn van net voor finale van ‘De mol’ te sneuvelen: “Nochtans had ik de ultieme tip in mijn molboekje staan”

    Charlotte, Michaël, Bernard en Senne strijden zondag in de voorlaatste aflevering van ‘De mol’ voor de drie finale-tickets. Wie sneuvelt er nog op de valreep? Ruben Van Gompel en Emanuelle (Manu) Santana Marques weten precies hoe pijnlijk het is om af te vallen met zicht op het eindspel en de bijhorende geldpot. Waarom haalden zij destijds de grote finale nét niet en hoe blikken zij terug op hun vroegtijdige exit? En wie is dit jaar hun hoofdverdachte? “Ik vind dit de moeilijkste editie ooit.”