x
Volledig scherm
x © Dieter Bacquaert en Instagram

Josje kiest voor een nieuw kapsel

ShowbizzNa Maartje Van Neygen heeft ook Josje Huisman een bezoekje gebracht aan de kapper. De voormalige K3-zangeres zei haar blonde haren (bijna) vaarwel.

0 reacties

  1. KIJK. Adil El Arbi en Bilall Fallah met Will Smith op wereldpremière van ‘Bad Boys: Ride or Die’: “Grote eer voor ons”
    film

    KIJK. Adil El Arbi en Bilall Fallah met Will Smith op wereldpre­miè­re van ‘Bad Boys: Ride or Die’: “Grote eer voor ons”

    Woensdagavond ging de vierde ‘Bad Boys’-film in première in Dubai, ‘Bad Boys: Ride or Die’. Hoofdrolspelers Will Smith (55) en Martin Lawrence (59) maakten een grootse entree en reden de bioscoopzaal binnen met een Porsche. Maar ook de Belgische regisseurs van de film konden niet ontbreken. Adil El Arbi (35) en Bilall Fallah (38) spraken vol lof over het evenement en hun film. “Dit is de coolste stad ter wereld en we vertegenwoordigen de coolste film ter wereld, het een perfecte match”, vertelde Bilall aan het publiek.
  2. KIJK. Bradley Cooper en Gigi Hadid samen gespot op muziekfestival, waar acteur ook Pearl Jam op podium vervoegt
    Celebrities

    KIJK. Bradley Cooper en Gigi Hadid samen gespot op muziekfes­ti­val, waar acteur ook Pearl Jam op podium vervoegt

    Ook voor grote sterren is het festivalseizoen begonnen. Zo bezochten acteur Bradley Cooper en supermodel Gigi Hadid het BottleRock-festival in de Amerikaanse staat Californië. Fans spotten het verliefde stelletje al dansend en knuffelend tijdens het optreden van Stevie Nicks, die de Fleetwood Mac-hit ‘Dreams’ zingt. In oktober 2023 ontstonden de geruchten dat de twee een relatie hadden. Dat hebben ze nog niet officieel bevestigd, maar ze verstoppen het in elk geval niet. Zo stonden ze enkele weken eerder samen te dansen tijdens het concert van Taylor Swift in Parijs.