Cindy Crawford deelt haar beautytips (en haar favoriete mascara is budgetvriendelijk)

© Photo News

Het Amerikaanse ex-topmodel Cindy Crawford is zopas 52 geworden en ziet er nog steeds stralend uit. Dat heeft ze naar eigen zeggen te danken aan het feit dat ze nooit buitengaat zonder zonnecrème, veel sport en veel water drinken. Aan lifestyleblad W Magazine gaat ze nog dieper in op haar beautyrituelen en geeft ze tips voor een fris uiterlijk.

vwh

De brunette verklapt dat ze beautyadvies liever niet geheim houdt, maar het net graag deelt met andere vrouwen die er baat bij kunnen hebben. Het allerbeste advies dat ze ooit kreeg van een visagiste is heel simpel: “duw geen puistjes uit”, klinkt het. Verder zweert ze bij de raad van haar dermatologe om elke dag zonnecrème op haar gezicht te smeren om rimpels te voorkomen.

Budgetvriendelijke mascara

Wat make-up betreft houdt ze van een licht laagje fond de teint en lippenstiften van Charlotte Tilbury. Voor haar geen peperdure mascara. Het meest onderschatte product in dat segment is volgens het ex-model de Maybelline Lash Stiletto-mascara, kostprijs 13,99 euro.

© Photo News

Schoonheid vanbinnen

Verder raadt Cindy Crawford, die haar dochter Kaia Gerber ziet uitgroeien tot topmodel, aan om veel water de drinken omdat het de schoonheid van binnenuit stimuleert. Wat parfum betreft, kies je beter voor subtiel in plaats van overweldigend. Voor moeders die net zoals haar tienerkinderen hebben, heeft ze nog een gouden tip. “Geef geen advies, tenzij ze er zelf om vragen.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer