Jay Z
Volledig scherm
Jay Z © EPA

Jay Z geeft 110.000 dollar uit aan verjaardagsdrankjes

CelebritiesJay Z (48) heeft de verjaardag van één van zijn beste vrienden niet ongemerkt voorbij laten gaan. Volgens de New York Post gaf hij zondagavond een slordige 110.000 dollar (bijna 90.000 euro) uit aan drank.

0 reacties

  1. Demi Moore maakt indruk met video in luipaardbikini: “Ik wil ook zo’n buikspieren op m’n 61”
    CELEBRITIES

    Demi Moore maakt indruk met video in luipaardbi­ki­ni: “Ik wil ook zo’n buikspie­ren op m’n 61”

    Tijdens een zonvakantie heeft Demi Moore (61) samen met haar gezin deelgenomen aan een populaire TikTok-trend. In een video op Instagram ‘springen’ ze naar een strand, waar ze dan plots in bikini staan. Moore showt haar luipaardbikini, maar haar fans staan vooral versteld van haar strakke lichaam. “Demi Moore ziet er nog steeds geweldig uit”, schrijft iemand onder de video. Een andere persoon is fan van hun body positivity. “Geweldig hoe jullie niet bang zijn om je lichaam te tonen.”
  2. KIJK. Katy Perry deelt intieme informatie tijdens emotioneel moment op awarduitreiking: “Dit is gerechtvaardigd”
    CELEBRITIES

    KIJK. Katy Perry deelt intieme informatie tijdens emotioneel moment op awarduit­rei­king: “Dit is gerecht­vaar­digd”

    Katy Perry mocht in Los Angeles de Champion of Children Award in ontvangst nemen. De Amerikaanse zangeres zet haar schouders onder haar Firework Foundation. Daarmee wil ze kinderen uit kansarme gemeenschappen laten kennismaken met kunst. Perry was zichtbaar ontroerd en maakte daar meteen een grapje over. “Ik sta op het punt ongesteld te worden. Dus de helft hiervan is gerechtvaardigd, maar de andere helft niet.” Op sociale media schreef ze achteraf dan ook dat het haar “weengezicht” zeker en vast waard was.