BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Het eerste interview na de triomf: "Ik had mijn beste dag van het seizoen, ik wou iedereen een dreun geven"

WielrennenRemco Evenepoel is de nieuwe wereldkampioen tijdrijden bij de junioren. Met een gemiddelde van 50 kilometer per uur overklaste hij in Innsbruck zijn tegenstanders. "Dit is de mooiste dag van mijn leven", verzekerde het 18-jarige fenomeen uit Schepdaal.

11 reacties

  • Ria Adams

    6 jaar geleden
    Maria Briers Merckx was een dopingszondaar liefst 3 x en dat gaat nu niet meer snap je.
  • marc van neerveldt

    6 jaar geleden
    Dikke proficiat en de ronde van Frankrijk ik gok binnen de vijf jaar tegen zijn 23 jaar dus een jaar vroeger dan Eddy doe zal daar trouwens ook blij mee zijn
  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    JOS DEDECKER hou aub uw steeds weerkerende kritiek voor u want met zulk één boven iedereen torende azijnpisser zoals u is hier niemand gediend. Op alles en iedereen kritiek leveren daarvoor moet ge nogal een verzuurd leven leiden hoor !
  • Lydia Olefs

    6 jaar geleden
    Proficiat, maar toch met beide voeten dicht op de grond blijven als men zegt een 2de Merckx. Dat moet men eerst zien, zo simpel zal dat niet worden. Als men wereldkampioen bij de juniores wordt wil het nog altijd niet zeggen dat men de ronde van Frankrijk, enz... zal gaan winnen.
  • Ria Adams

    6 jaar geleden
    Knap zonder meer, misschien wordt hij wel een nieuwe Roger De Vlaeminck de beste doping vrije renner die we ooit hebben gehad.