Carrefour opent winkels die de klok rond open zijn, waar je alleen digitaal kan betalen.
Volledig scherm
Carrefour opent winkels die de klok rond open zijn, waar je alleen digitaal kan betalen. © photo_news

Nieuw winkelconcept Carrefour aanvaardt geen cash meer en is 24 uur op 24 open

ConsumentEen nieuwe geautomatiseerde winkel die Carrefour binnenkort in het Brusselse centrum opent, zal geen cash meer aanvaarden. Dat zal gelden voor alle winkels van het nieuwe concept. 

30 reacties

  • Erwin De Meyer

    5 jaar geleden
    Carrefour is niet meer wat het ooit is geweest. De Grand Bazar , de G B van vroeger. Alles moet eraan geloven in dienst van de automatisering . Minder personeel is minder onkosten en minder zieken en minder stakingen en ga zo maar verder. Afbraak ! By the way , niet iedereen betaald met zwart geld.
  • Pierre Vaneylen

    5 jaar geleden
    Nico Reybroeck, U hebt hallucinaties, ruil maar ne keer met ne Zelfstandige. Anderen mogen 6000€ belastingvrij bijverdienen.(maw GELEGALISEERD ZWARTWERK!) Als ge 100€ als Zelfstandige niet aangeeft aan de fiscus betaald ge het 10-voudige aan boete . Ge moet al heel veel in't zwart kunnen bijverdienen om een potje te kunnen aanleggen om het pensioen van ne ambtenaar te kunnen evenaren!
  • Peter Janssen

    5 jaar geleden
    Geld is een wettelijk betaalmiddel en MOET bijgevolg verplícht aanvaard worden, voor élke winkel en élk product! Wij boycotten alvast zulke dwang tot electronisch betalen en zullen nooit daar winkelen!
  • Patrick morel

    5 jaar geleden
    Daar komen stakingen van, volgende stap geen vakbondsafgevaardigde meer want geen personeel meer.
  • paul remy lemmens

    5 jaar geleden
    zeer goede beslissing , cash moet er uit dient tot niets