De nieuwe iPads Pro zijn flinterdun.
Volledig scherm
De nieuwe iPads Pro zijn flinterdun. © Apple

Apple kondigt vier nieuwe iPads aan: “Grootste dag voor iPad sinds eerste model”

Techreus Apple heeft vier nieuwe modellen van de iPad gelanceerd. Zo komt er een grotere 13 inch versie van de iPad Air, naast een opgefriste versie van het bestaande model met een 11 inch scherm. Ook kregen de twee modellen van de geavanceerde iPad Pro een gloednieuw scherm en in primeur de M4-processor. Topman Tim Cook noemt vandaag “de grootste dag voor iPad sinds het eerste model werd aangekondigd”.

3 reacties

  • Guido Parker

    3 weken geleden
    Ik ken er toch al enkele die al dat internet gerelateerd gedoe achter zich laten. Ook een positieve evolutie.
  • Dimitri Ganje

    3 weken geleden
    Beste tablets ooit. Ik koop aandelen van apple bij
  • Dietrich Bruckmann

    3 weken geleden
    De iPad blijft toch de referentie in tabletland. De bouwkwaliteit, design en het gebruiksvriendelijk besturingssysteem geeft zowat elke tablet met Android het nakijken. Niet goedkoop, maar je krijgt wel wat.
  1. REPORTAGE. Deur aan deur met voorzitter Jeremie Vaneeckhout: “Wie is verantwoordelijk voor de miserie van de landbouwers? Niet Groen, hé”
    PREMIUM
    22

    REPORTAGE. Deur aan deur met voorzitter Jeremie Vaneeck­hout: “Wie is verantwoor­de­lijk voor de miserie van de landbou­wers? Niet Groen, hé”

    Voor Groen lijken de verkiezingen in bepaalde provincies een strijd op leven of dood te worden. In de Grote Peiling van HLN flirten de ecologisten met de kiesdrempel. Hoe nerveus worden ze daarvan? Wij trokken naar West-Vlaanderen en gingen er op pad met co-voorzitter Jeremie Vaneeckhout. “Groen zou wel eens beter kunnen scoren dan velen denken.” Hij en zijn partij hebben een strijdplan voor de laatste rechte lijn.
  2. Ambtenaren maken zich zorgen om verdachte deal van 3 miljoen euro die Van Quickenborne tekende: “Ik lees dingen die mij omverblazen”
    PREMIUM
    Reconstructie
    139

    Ambtenaren maken zich zorgen om verdachte deal van 3 miljoen euro die Van Quickenbor­ne tekende: “Ik lees dingen die mij omverbla­zen”

    In het onderzoek naar vermeend gesjoemel onder ex-minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld) springt één dossier in het oog. Het gaat om een contract van 3 miljoen euro dat op een vreemde manier afgesloten werd en waarvan het eindproduct straks mogelijk in de vuilbak belandt. “Wij stellen ons daar vragen bij”, schreven bezorgde ambtenaren in een interne nota. Volgens het kabinet is er niks aan de hand en was men hooguit slordig. HLN kon alle documenten inkijken en reconstrueert de bizarre deal, getekend door Van Quickenborne en nu voorwerp van een gerechtelijk onderzoek. “We hebben een probleem.”