.
Volledig scherm
. © Twitter/BBC Four

Lily Allen barst in tranen uit wanneer ze award niet wint: "Ik ben beroofd"

CelebritiesLily Allen kan duidelijk niet goed tegen haar verlies. De zangeres maakte gisterenavond kans op de Hyundai Mercury Prize, een award die in Groot-Brittannië jaarlijks wordt uitgereikt voor het album van het jaar. Allen greep naast de overwinning en kon daar duidelijk niet goed mee om.

15 reacties

  • Victor Munster

    6 jaar geleden
    Weer eentje die een levensles geleerd heeft. Geen standbeeld oprichten voor jezelf en laat dat op een voetstuk plaatsen ervan best over aan anderen.
  • Steve Van der Vekens

    6 jaar geleden
    Het feminisme bracht geen zoden aan de dijk: “Ik ben een niemand, en daarvoor moeten alle mannen boeten, boehoehoe.”
  • Hanne Vlaeminck

    6 jaar geleden
    Rijk en verwaand? Dat meisje heeft zware psychische problemen, als je haar achtergrond kende zou je niet zo'n kortzichtige reactie plaatsen. En aan deze krant: héél fijne berichtgeving, zo goed genuanceerd... Proficiat!
  • Katrien Van Vosselen

    6 jaar geleden
    eindelijk eens een rockband die wint !!!!
  • Davy Van Laecke

    6 jaar geleden
    Kan beginnen daten met Ronaldo.
  1. Man achter ‘Baby Reindeer’ onthult in exclusief interview schokkende waarheid achter Netflix-hit: “Ik heb zoveel fouten gemaakt. Ik wil daar nu voor uitkomen”
    PREMIUM

    Man achter ‘Baby Reindeer’ onthult in exclusief interview schokkende waarheid achter Net­flix-hit: “Ik heb zoveel fouten gemaakt. Ik wil daar nu voor uitkomen”

    ‘Baby Reindeer’ is een hit op Netflix, en ook in ons land staat de dramareeks met stip op één. De serie over een man die wordt gestalkt door een zekere Martha, maakt van kijkers meteen amateurdetectives. Want wat is fictie en wat is echt gebeurd? Journaliste Susannah Butter zocht slachtoffer Richard Gadd, die de reeks schreef én de hoofdrol vertolkt, op in Londen voor een exclusief en intiem gesprek. Dit is zijn volledige verhaal: “Ik heb zoveel fouten gemaakt. Ik wil daar nu voor uitkomen.”
  2. IN BEELD. De wespentaille van Kim Kardashian en de zwarte pannenkoek van Cardi B: dit waren de strafste outfits op het Met Gala
    Celebrities

    IN BEELD. De wespentail­le van Kim Kardashian en de zwarte pannenkoek van Cardi B: dit waren de strafste outfits op het Met Gala

    Het korset van Kim Kardashian zat zo strak dat ze de trap niet meer alleen op kon, Cardi B had ácht helpers nodig, en Camilla Cabello had een blok ijs bij. Het exclusieve Met Gala, georganiseerd door modebijbel Vogue, was maandagnacht weer een bonte bedoening. De grootste sterren spaarden kosten noch moeite om op te vallen, binnen het thema van ‘The Garden of time’. Van zedig en smaakvol tot ronduit bizar: dit droegen de grote Hollywoodsterren op hét evenement van het jaar.