Havenbedrijf maakt kans op prestigieuze prijs

Het Antwerpse Havenbedrijf is genomineerd voor de titel ‘Overheidsorganisatie van het Jaar’. Op 6 maart wordt de winnaar bekendgemaakt.

jas

De prijs voor de ‘Overheidsorganisatie van het Jaar’ wordt op 6 maart voor de vijfde keer uitgereikt. Het is een initiatief van Ernst & Young, in samenwerking met De Tijd/L’Echo en BNP Paribas Fortis. Voor deze lustrumeditie worden zeven overheidsorganisaties genomineerd in drie categorieën: ‘Federale Overheidsorganisatie van het Jaar’, ‘Regionale Overheidsorganisatie van het Jaar’ en ‘Lokale Overheidsorganisatie van het Jaar’. Uit die categorieën wordt uiteindelijk ook een overkoepelende winnaar gekozen.

Het Havenbedrijf Antwerpen is een van de genomineerden voor de laatste categorie en neemt het daarin op tegen de stad en het OCMW van Lier en de stad Waver. Voor de hoofdprijs neemt het Havenbedrijf het ook op tegen het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen, FOD Binnenlandse Zaken, Kunsthuis Opera Ballet Vlaanderen en de Vlaamse belastingsdienst.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER