© Boumediene Belbachir

VIDEO. Joyhauser is opnieuw dé Limburgse trots op Extrema: “Chapeau voor het publiek hier”

Houthalen-Helchteren/Bilzen -

Ook dit jaar ontbreken de mannen van Joyhauser niet op de affiche van Extrema Outdoor. Het Bilzense dj-duo is niet meer weg te denken van het festival aan de Plas. “Toch blijft het elke keer opnieuw een geweldige ervaring om hier te draaien.”

Gilles Niesen

Wie Extrema Outdoor zegt, zegt ook Joyhauser. Stijn Vanspauwen en Joris Cielen (beiden 34) zijn ondertussen zowat de huis-dj’s van het festival in Houthalen-Helchteren. Wij konden de Bilzenaren even spreken, vlak voor hun optreden. “Extrema Outdoor is echt onze tweede thuis geworden, maar het blijft geweldig om hier elke keer opnieuw te draaien. De setting - met uitzicht op het meer - is prachtig, dus we gaan er het beste van maken.”

Joris drukt ook nog specifiek zijn steun uit voor de fans. “Chapeau voor al die feestbeesten, die ondanks het gure weer, hier voor een geweldige sfeer zorgen. Toch zijn we blij dat het nu opgeklaard is. De blauwe hemel zorgt voor een mooi contrast. Wat jullie mogen verwachten van de set? “Pure Joyhauser. Veel energie, knallen.” En weg waren ze om vervolgens een volgepakt District 2 op zijn grondvesten te doen daveren.

© Boumediene Belbachir

Joyhauser.© Boumediene Belbachir

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer