Danira Boukhriss Terkessidis en haar partner Ward Kerremans verwachten een jongetje.© Joris Herregods

Danira Boukhriss Terkessidis kondigt geslacht van kindje aan

Danira Boukhriss Terkessidis (33) is in verwachting van een jongetje. “It’s a boy”, schrijft ze enthousiast op Instagram. Maar ze is na complicaties wel op non-actief gezet, al lijkt de presentatrice dat niet erg te vinden. “De afgelopen weken heb ik vooral beleefd vanuit mijn living, zetel en bed (was best gezellig hoor!).”

FD, pom

Eind november vorig jaar kondigde Terkessidis op sociale media aan dat ze zwanger was. “Voor één keer geen foodbaby… maar wel Baby Boukhriss Kerremans die eraan komt”, schreef ze toen. De presentatrice en haar partner Ward Kerremans verwachten hun jongetje in april.

Op de rode loper van de première van ‘Alter Ego’ - een fictiereeks op Streamz waarin Kerremans de hoofdrol heeft - verscheen Terkessidis voor het eerst in het openbaar met een buikje. Nu maakt ze dus het geslacht van de baby bekend. “So….It’s a booooooy” jubelt Terkessidis op Instagram met een foto van haar bolle buik. Ze schrijft er nog bij: “Een dag na deze shoot werd ik omwille van complicaties op non-actief gezet en veroordeeld tot verplicht platliggen. De afgelopen weken heb ik dus vooral beleefd vanuit mijn living, zetel en bed (was best gezellig hoor!). Ik ben dus heeeel blij dat ik dit nog op de valreep heb kunnen doen, samen met mijn babybo️‍y.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER