Een van de twee bouwgronden op de Herentalsesteenweg in Lichtaart die de gemeente Kasterlee via Biddit te koop zet.© Biddit

Bouwgronden Herentalsesteenweg staan te koop via online platform Biddit

Lichtaart -

De gemeente Kasterlee verkoopt twee bouwgronden op de Herentalsesteenweg in Lichtaart via het online platform Biddit. Geïnteresseerde kopers kunnen vanaf 16 april bieden.

De gemeente bood eind 2022 acht percelen die geschikt zijn voor halfopen bebouwing, gelegen tussen de huizen met nummers 54 en 58 op de Herentalsesteenweg in Lichtaart, te koop aan. Twee loten zijn telkens 718 vierkante meter groot, waarvan 579 vierkante meter bouwgrond en 139 vierkante meter recreatiegrond. De andere loten zijn telkens bouwgronden van 435 vierkante meter groot met 141 vierkante meter dagrecreatie.

Maar omdat er geen enkele reactie kwam van mogelijke kopers kon er begin 2023 ook geen loting volgen om de bouwpercelen toe te wijzen. Het gemeentebestuur van Kasterlee besliste vorig jaar dan om het geweer van schouder te veranderen en de acht percelen via een openbare verkoop van de hand te doen.

De eerste twee loten worden vanaf dinsdag 16 april te koop aangeboden via het online platform Biddit. De biedingen eindigen op woensdag 24 april om 13 uur. De vraagprijs voor het lot van 576 vierkante meter bedraagt 110.000 euro en voor het andere perceel van 718 vierkante meter 140.000 euro. De verkoop van de andere loten volgt op een ander moment. (bvdl)

www.biddit.be/nl/catalog/detail/254868

www.biddit.be/nl/catalog/detail/254875

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Kasterlee