ANP
Volledig scherm
© ANP

Walgelijke vondst in vliegtuig Ryanair ruïneerde vlucht van Danielle (20)

Danielle Laporte had ontzettend uitgekeken naar haar vakantie in Spanje. Maar de vlucht naar Alicante zal de Britse studente (20) zich nog lang heugen.

86 reacties

  • fanny steylaerts

    6 jaar geleden
    Hadden ze geen raampje kunnen openzetten om te verluchten?
  • Erik Cornelissen

    6 jaar geleden
    Ik heb al minstens 50 keer met Ryanair gevlogen en nog nooit een vuil toestel opgemerkt. Integendeel prima service en (ondanks sociale onrust) zeer vriendelijk personeel.
  • Fons Casteels

    6 jaar geleden
    Volgens Ryanair is het de "industrienorm" dat een vliegtuig maar één keer per dag gekuist wordt, en dat dit 's nachts gebeurt. De laatste keer dat ik gevlogen heb, géén Ryanair, was mijn vlucht een beetje vertraagd. De reden: het vliegtuig was te laat toegekomen van de eerdere vlucht en het moest nog schoongemaakt worden. En dus stapten we wat later in een proper vliegtuig. Wat Ryanair "de industrienorm" noemt, is dus "onze interne besparingsdrang".
  • Cedric Desmet

    6 jaar geleden
    Maar grow Up! Als je betaalt voor een lada kan je moeilijk met een Porsche rijden.... hoe denk je dat het anders zo goedkoop kan???? Door op vele zaken te besparen... properheid is er 1 van.... om van te zwijgen op wat nog meer! Van iemand die in de industrie zit
  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    Vliegen met een maatschappij die zijn werknemers als slaven behandeld is blijkbaar geen probleem dus die stank kunnen ze er ook maar bij nemen.