Justin Bieber gaat nu ook deodorant aan de man brengen

Met muziek maken, daar houdt Justin Bieber zich voorlopig niet mee bezig. Wel stort hij zich de laatste tijd op een aantal nevenprojecten zoals zijn eigen modelabel en daar komt nu nog een cosmeticalijn in samenwerking met Schmidt’s Naturals bij.

flb

Op een verrassingsoptreden op Coachella aan de zijde van Ariana Grande na, staat de muzikale carrière van Justin Bieber momenteel op een laag pitje. Hij gaf eerder al aan dat hij eerst aan zijn mentale gezondheid wil werken. Maar dat wil niet zeggen dat hij helemaal niets meer onderneemt, integendeel.

Zo lanceerde hij in januari Drew House, een modehuis dat zich vooral op streetwear focust. En nu komt daar via Instagram nog de aankondiging bij dat hij samen met Schmidt’s Naturals een cosmeticalijn uitbrengt. Verwacht wordt dat hij via die weg natuurlijke deodorants aan de man zal brengen. De lijn krijgt de naam Here + Now en zal vanaf de herfst verkrijgbaar zijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer