Paris Hilton en Chris Zylka
Volledig scherm
Paris Hilton en Chris Zylka © EPA

Paris Hilton verliest verlovingsring van 1,6 miljoen euro ondanks beveiligingsmaatregelen

CelebritiesParis Hiltons stapavondje eindige vrijdagavond (lokale tijd) in blinde paniek. De hotelerfgename danste in Miami zo wild, dat haar peperdure verlovingsring van haar vinger vloog. Na een chaotische zoektocht bleek de enorme diamant in een champagnekoeler te liggen.

3 reacties

  • Sandra bib

    6 jaar geleden
    Weer zo fake zeker alles om in de boekjes te komen.. zo een dure ring en dan te groot ?? Was wss een replica !
  • Geert Vaelen

    6 jaar geleden
    Een ring van enkele honderden euro's is even mooi hoor. Waarom altijd van die dure prullaria hebben? En als je het verliest, ben je ineens een kapitaal kwijt.
  • linda thinks

    6 jaar geleden
    2 miljoen voor een ring die te groot is ? laat hem voor een paar euro op maat maken dan kom je zoiets niet tegen
  1. Hoe gaat het met Joe Alwyn, de ex die Taylor Swift fileert op nieuwe plaat? “Ze was niet de brave huisvrouw die hij wou”
    PREMIUM
    CELEBRITIES

    Hoe gaat het met Joe Alwyn, de ex die Taylor Swift fileert op nieuwe plaat? “Ze was niet de brave huisvrouw die hij wou”

    Met ‘The Tortured Poets Department’ breekt Taylor Swift (34) opnieuw records, maar blijkbaar ook harten. Zo triest zijn de nummers op haar nieuwste plaat. ‘Schurk van dienst’: haar ex-vriend, Joe Alwyn (33), met wie ze zes jaar een relatie had. Swift legde haar ziel bloot, en daarmee ook een pak opmerkelijke details over haar breuk met de Britse acteur. Hoe gaat het vandaag met Joe, nu de hele wereld meezingt met het relaas van zijn ex? “Hij wilde niet ‘het vriendje van’ zijn, nu is hij gewoon ‘de ex van’.”
  2. Hoogdagen van Nicole Kidman gehuld in stil verdriet: “Haar perfecte plaatje zal nooit compleet zijn”
    PREMIUM
    Celebrities

    Hoogdagen van Nicole Kidman gehuld in stil verdriet: “Haar perfecte plaatje zal nooit compleet zijn”

    Het zijn hoogdagen voor Nicole Kidman. De Australische actrice mocht de prestigieuze American Film Institute (AFI) Lifetime Achievement Award in ontvangst nemen, in het bijzijn van haar twee dochters en haar echtgenoot, Keith Urban. Maar toch is dat mooie plaatje voor Nicole nooit compleet. Dat heeft alles te maken met een groot gemis: haar oudste twee kinderen hebben onder dwang van hun vader, Tom Cruise, geen contact meer met haar. “Scientology nam haar iets af wat ze nooit meer kan terugkrijgen.”