Persbeelden Jasper Steverlinck
Volledig scherm
PREMIUM
Persbeelden Jasper Steverlinck © Guy Kokken

Jasper Steverlinck brengt na 13 jaar een nieuwe plaat uit én zit in 'Liefde Voor Muziek': "Ik ben helemaal terug om de muziekwereld te veroveren"

Jasper Steverlinck (41) is helemaal terug. Binnenkort is hij te zien in ‘Liefde Voor Muziek’, maar eerst brengt hij — dertien jaar na z’n ­solodebuut — ‘Night Prayer’ uit. Op die nieuwe plaat gaat hij ‘back to basics’. «Geen beats, geen ­knipwerk. Alleen mijn piano, gitaar en ik. Een risico, maar da's het volledig waard.»

1 reactie

  • André Miechielsen

    6 jaar geleden
    Eindeĺijk, de gouden stem met een nuchter persoontje zonder poespas is terug. Veel succes Jasper.
  1. Gers Pardoel praat voor het eerst over zijn nieuwe liefde Lie: “Na onze tweede date wilde ik al met haar trouwen”
    PREMIUM
    SHOWBIZZ

    Gers Pardoel praat voor het eerst over zijn nieuwe liefde Lie: “Na onze tweede date wilde ik al met haar trouwen”

    “Na onze tweede date wilde ik al met haar trouwen. Ik het dit nóóit eerder gevoeld.” Smoorverliefd is Gers Pardoel (42). Sinds de start van dit jaar, op realityster Lie Meurs (29): zijn houvast en muze voor nieuwe muziek die er weldra aankomt. Maar eerst trotseerde hij met een buik vol vlinders de loodzware opnames van ‘Special Forces’ in Zuid-Afrika. “En dat was hard”, vertelt hij. “Ik huil niet snel, maar daar heb ik keihard gejankt.”
  2. KIJK. Taylor Swift-gekte in Los Angeles  nadat pop-up bibliotheek verschijnt: honderden fans wachten urenlang in de rij
    Celebrities

    KIJK. Taylor Swift-gek­te in Los Angeles nadat pop-up biblio­theek verschijnt: honderden fans wachten urenlang in de rij

    In het winkelcentrum ‘The Grove’ in Los Angeles staat plots een pop-up bibliotheek. Die bevat hints over ‘The Tortured Poets Department’, het nieuwe album van popster Taylor Swift (34). Swifties staan urenlang in de rij om de pop-up van dichtbij te kunnen bewonderen. Sommige fans stonden zelfs al vanaf 5 uur ‘s ochtends aan te schuiven, terwijl de pop-up pas om 10 uur zijn deuren opende. De release van Taylors nieuwe album is gepland op 19 april. De zangeres bracht nog geen enkel nummer uit op voorhand, wat de nieuwsgierigheid van de fans alleen maar aanwakkert.