zaterdag 26 mei 2018 - Binnenland
camera closecorrect Verwijs ds2 facebook nextprevshare twitter video

“Het is tof als de mensen zien dat ik ook iets kan”, zegt Kat Kerkhofs. Rechts: Dries Mertens op het openingsfeestje.  DV

“Niet enkel voetballersvrouw, ook zakenvrouw”

LeuvenHet kriebelde al even bij Kat Kerkhofs (29) om haar eigen zaak op te richten. Nu heeft ze die droom waargemaakt: de liefde van Dries Mertens is sinds kort de trotse eigenares van QORE, een personal trainingszaak in Leuven.

Kerkhofs heeft de zaak in Wilsele opgericht met voetballer Pieter Beckers (29) en kinesitherapeut Marius Gielen (32). Hun klanten worden persoonlijk begeleid. “Dat is veel leuker dan in zo'n overcrowded fitness zitten.”

 Dirk Vertommen

Kerkhofs zal nu vaker naar Leuven pendelen, maar ze kan ook veel vanuit haar villa in Napels doen. “Ik werk niet als coach, maar ik doe de boekhouding, publiciteit, sociale media.... Dat zijn dingen die je gemakkelijk van thuis uit kunt doen.” Na het relatiedipje is alles weer koek en ei tussen Mertens en haar en is ze niet van plan om naar Leuven te verhuizen. “Ik vind het ook tof dat de mensen zien dat ik ook iets kan, niet zomaar een voetballersvrouw ben. Mijn televisiewerk tot nu toe draaide altijd rond Dries. Het is fijn om iets helemaal los van hem te doen.”

Binnenkort zal Kat ook te zien zijn in haar eigen programma, maar daar kan ze voorlopig enkel over kwijt dat het in oktober zal worden uitgezonden. (jph)

Lees meer

Aangeboden door onze partners

Nieuwe Video's

Nog meer nieuws