In de vestiging in Sint-Pieters (Brugge) staan klanten voor een gesloten deur.
Volledig scherm
In de vestiging in Sint-Pieters (Brugge) staan klanten voor een gesloten deur. © Jan Van Maele

Spontane staking uitgebroken in minstens 79 Lidl-winkels

Bij warenhuisketen Lidl zijn op verschillende plaatsen in het land winkels aan het sluiten wegens een staking. Dat melden de vakbonden. Het personeel is teleurgesteld dat sociaal overleg is afgesprongen. Vakbond LBC sprak aanvankelijk van stakingen in de helft van de zowat 300 winkels, de directie houdt het op 79 gesloten winkels. Vooral Limburg is getroffen.

87 reacties

  • Dide Bartels

    6 jaar geleden
    Eric De landtsheer, nu nog iemand bereidt vinden om jou bestelling in een doos te willen steken, of denk je dat de internetkabouters dat doen?
  • Mario Bocque

    6 jaar geleden
    Schaf interim af ! Terug naar gewone contracten met proefperiode en het is opgelost ! Breng de pensioenen terug op een waardig nouveau .De NVA en zijn schijnregering pakken ons alles af !
  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    Te hoge werkdruk en te laag loon....typisch voor winkels die er prat op gaan de goedkoopste te zijn op kap van hun sláven/werknemers!!! Uitbuiters zijn het, wij boycotten ze maar ook lokale winkeliers doen hieraan mee uit hebzucht,de consument is telkens het slachtoffer.
  • danny meulders

    6 jaar geleden
    onze beleidsmakers zeggen : jobs jobs jobs , alleen hebben zelf nog geen dag in hun leven gewerkt of is vergaderen en zuipen rokken jagen ook werken ? ik vergeet nog ; studiereizen maken met hun medewerkers ( goed gevonden; mede werkers )
  • Waarheid achter de schermen

    6 jaar geleden
    Moderne slaven