Ariana Grande en Pete Davidson gingen na enkele weken daten samenwonen en hebben zich ook al verloofd.
Volledig scherm
Ariana Grande en Pete Davidson gingen na enkele weken daten samenwonen en hebben zich ook al verloofd. © Photo News

Ariana Grande reageert op zwangerschapsgeruchten

Nadat Ariana Grande en nieuwe vriend Pete Davidson zich reeds na enkele weken daten verloofden en gingen samenwonen, gaat nu het gerucht dat Ariana zwanger zou zijn. De popster ging er zelf een gesprek over aan met haar fans via Twitter. 

0 reacties

  1. Selah Sue reed met voorlopig rijbewijs een metrostation in Brussel in: “Ik dacht, tiens, dat is hier hobbelig”
    Play
    tv

    Selah Sue reed met voorlopig rijbewijs een metrostati­on in Brussel in: “Ik dacht, tiens, dat is hier hobbelig”

    Selah Sue (35) - echte naam Sanne Putseys - zal haar eerste rijervaringen met de auto niet snel vergeten. In ‘De tafel van Gert’ vraagt Gert Verhulst aan zijn gasten of ze ooit een gênant moment in het openbaar hebben meegemaakt. Waarop Selah Sue vertelt hoe ze ooit, op haar 19, met haar wagen in een Brussels metrostation is binnengereden. “Het is gewoon superonduidelijk allemaal in Brussel. Ik heb de afslag genomen op de tramsporen. Ik vond het wat hobbelig, beneden zag ik mensen op de tramsporen staan en toen vatte ik het. Ik ben achteruitgereden en supersnel eruit geraakt. Het is gelukkig goed afgelopen”, vertelt ze. “Ben je dan in de krant gekomen?”, vraagt Gert meteen. “Ja, dat was ik.”
  2. “Wat is er met zijn gezicht gebeurd?”: fan spot onherkenbare Stromae op straat
    BV

    “Wat is er met zijn gezicht gebeurd?”: fan spot onherkenba­re Stromae op straat

    Al een heel jaar is het stil rond zanger Stromae (39). Hij annuleerde zijn tournee vanwege mentale gezondheidsproblemen en vervolgens verdween hij helemaal uit de schijnwerpers. Tot nu. Een fan deelt een foto op Facebook met de zanger. Al roept die meteen heel wat vragen op bij andere fans: “Grijze haren en enkele veranderingen in zijn gezicht, is dit Stromae dan wel?”, klinkt het onder meer in de reacties.