Pexels
Volledig scherm
© Pexels

Goede vaatwasser nodig? Dit is onze top 4!

MultimediaWanneer de tuinfeestjes en barbecues aanzwengelen, draaien ook de vaatwassers op volle toeren. Deze vier populaire toestellen hebben een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding.

26 reacties

  • Theo Van Hoof

    5 jaar geleden
    Beko??? Marc Bohets, ik heb een broedstoof gemaakt van een Beko koelkast met vriesvak. Deze heeft toch 1,5 jaar goed gewerkt als koelkast. Nu werkt ze al >10 jaar als broedstoof.
  • Peter Janssens

    5 jaar geleden
    Mijn vrouwtje verslaat elk afwasmachien met recordtijden.
  • Peeters Freddy

    5 jaar geleden
    Hoe kan de berichtschrijver nu weten welke vaatwasser in nodig heb, dat is toch pure onzin. Mijn vrouw heeft de beste vaatwasser die er is, ik dus.
  • Liesbeth Tippels

    5 jaar geleden
    Mijn Bosch toestellen doen het al 22 jaar perfect zonder mankementen, maar ze kwamen wel uit een speciaalzaak en niet uit de reclamefolders.
  • Dirk Vregels

    5 jaar geleden
    Miele, Bosch, Siemens merk en zelfs produkt doet er niet toe. Allemaal hebben ze een tweede en derde lijn voor de groothandel. Hetzelfde aan de buitenkant maar andere matrialen in de binnenkant. Ieder toestel heeft een serienummer en daaraan zie het verschil. P.s. voor € 600 koop je ook heel veel afwasborstels, afwasmiddel, droogdoeken en vul je heel veel zwembaden.