Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Keisse en Viviani winnen Gentse Zesdaagse na zinderende ploegkoers: “Wat een machtige strijd”

Zesdaagse van GentIljo Keisse en Elia Viviani hebben de 78ste Gentse Zesdaagse gewonnen. Het duo van Deceuninck-Quick.Step trok aan het langste eind na een spannende ploegkoers. Voor Keisse was het zijn zevende overwinning in ‘t Kuipke. De Ketele/Ghys en De Buyst/Van der Sande werden respectievelijk tweede en derde.

9 reacties

  • glenn wouters

    5 jaar geleden
    Je vergeet voetbal Freddie. In wielrennen zijn de zesdaagse verkocht, maar in voetbal alles,
  • Freddie HEREMANS

    5 jaar geleden
    Een Zesdaagse werd en wordt altijd op voorhand beklonken. Het is het Grootste Vals Corrupt gedoe dat er in de sport bestaat, vergelijkbaar met worstelen. Keisse/ Viviani had geen concurrentie in Gent, tuurlijk zouden zij winnen, maar hoe die show werd gebracht met de valse spanning is Hollywood waardig.
  • Guy Goethals

    5 jaar geleden
    Klopt Dimme. Alles was ok tot een kwartier voor het einde. De Ketele en Ghys pakken een winstronde, dan denk je ok de beste gaan winnen en plots laten ze alles lopen en reageren nog nauwelijks. Dat is alleszins niet strijdend ten onder gaan. Ik ga al enkele jaren niet meer kijken omdat het toch een verkochte boel is. Het publiek wil Iljo zien winnen, dus moet Iljo winnen. Zo werkt het systeem.
  • Peter Kneepkens

    5 jaar geleden
    Was op tv!
  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Op 50m van de finish....hahahahahahaha. Wat een klojo.