Nieuwe uitbaters Kim en Tom Van Oncen en enkele medewerkers staan klaar om iedereen in Delhaize Kontich te verwelkomen.© rr

Kim en Tom van Oncen zijn nu ook klaar voor opening Delhaize Kontich

Kontich -

Na een dagje sluiting - voor de overgang - heropent Delhaize Kontich op donderdag 16 mei de deuren. Aan het roer staan voortaan, de niet onbekende, Kim en Tom Van Oncen. “Deze nieuwe start gaat alvast gepaard met enkele uitbreidingen”, verkondigen de nieuwe uitbaters.

Bart Roggeman

Eind 2023 maakten Kim en Tom Van Oncen, die stammen uit een familie van supermarkt-uitbaters, al bekend vier Delhaize-vestigingen te gaan leiden. Naast Putte-Kapellen, waar ze al actief waren, Ekeren en de nieuwe vestiging in Essen maakt Kontich nu het plaatje rond.

“Na de drie eerdere vestigingen zijn we er nu dus ook in Kontich écht aan toe”, glimlacht Kim Van Oncen, ook bekend als media-/radiofiguur. “We zijn vastberaden om nog meer in te zetten op de winkelbeleving die klanten almaar meer verwachten.”

Uitgebreid aanbod

“We gaan proberen onze klanten te verrassen, want in elke afdeling zijn nieuwigheden te ontdekken”, pikt broer Tom in. “Beetje bij beetje willen we ons assortiment verder uitbreiden en ons nog meer focussen op verse producten die het verschil maken. Enkele voorbeelden daarvan zijn een uitbreiding van het assortiment in de bakkerij en in de traiteur- en vers vlees-afdeling. We mikken daarnaast zeker ook op een persoonlijkere aanpak.”

Ook nu de supermarkt wordt uitgebaat door zelfstandige eigenaars, kunnen klanten er trouwens nog altijd terecht voor de Collect-service om op voorhand te bestellen via de website.

De openingstijden van Delhaize Kontich - een vraag die tijdens de overnames wel meer dan eens de kop opstak, met eventuele zondagopening - blijven voorlopig onveranderd. De supermarkt is geopend van maandag tot en met donderdag en op zaterdag van 8 tot 20 uur, op vrijdag tot 21 uur.

“We hebben de kans gehad Kim en Tom de voorbije weken te leren kennen”, vertelt een medewerker. “Er heerst nu een groot gevoel van vertrouwen, dat ons zin geeft om erin te vliegen en onze klanten samen te verwelkomen in dit nieuwe verhaal.”

“De opening als zelfstandige Delhaize supermarkt is en blijft een belangrijk moment, voor ons maar ook voor de 43 medewerkers en de klanten. Alle klanten die we donderdag over de vloer krijgen, worden bijzonder verwend” , kondigen Kim en Tom aan.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners