Als die te grote iPhone in het roze is, is het dán goed?

Te klein voor onze handen! Vrouwen zijn boos op Apple, want hun gloednieuwe iPhone is zo groot, dat ie vrouwonvriendelijk is, vinden ze. "Ons lijkt het toch vooral dat niet de grootte, maar kleur en camera vaak de belangrijkste koopargumenten zijn bij vrouwen", zegt concurrent Huawei.

  1. PREMIUM

    Overval­lers overgieten man met zuur en benzine

    In het Antwerpse Pulderbos (Zandhoven) zijn twee gewonden gevallen bij een home invasion. Drie gemaskerde mannen stormden zondagnacht de woning binnen en bedreigden de bewoner en een vriend. De bewoner werd ook overgoten met zuur en benzine. Na de marteling van anderhalf uur sloegen de daders op de vlucht zonder buit. "Ze kwamen met drie vanuit de velden", getuigt het slachtoffer aan ATV. "Ik kreeg meteen een honkbalknuppel in mijn gezicht en mijn kameraad werd tegen de grond gelegd en geslagen. Ze bonden onze handen vast met spanriemen en bedreigden ons met een pistool tegen het hoofd. Ze zochten geld. Ze dreigden er zelfs mee om onze vingers af te knippen." Het onderzoek is in handen van de gerechtelijke federale politie. Er kon nog niemand gearresteerd worden. (BSB)
  2. PREMIUM

    Van Tante Terry tot Jo De Poorter

    In 62 jaar passeerden 45 omroepers: 7 mannen en 38 vrouwen. Irène Beval was in 1953 de eerste, maar moest een jaar later al vertrekken. Haar opvolgers Paula Semer, Nora Steyaert en 'Tante' Terry Van Ginderen waren vanaf 1954 succesvoller. In de jaren 70 doken de eerste mannelijke omroepers op: Bruno Schevernels, Luc Appermont en Paul Codde. Andrea Croonenberghs was met een carrière van 26 jaar het langst in dienst. Veel BV's begonnen als omroeper op de VRT, onder wie Gert Verhulst, Jo De Poorter, Evy Gruyaert en de betreurde Yasmine. Ook VTM werkte sinds zijn start met omroepsters, maar stopte er in 2008 mee. (DBJ/MC)