Volledig scherm

Hilary Swank is stiekem getrouwd

ShowbizzAfgelopen weekend is Hilary Swank (44) getrouwd met haar vriend Philip Schneider, met wie ze twee jaar samen is. De ceremonie, die in het geheim plaatsvond, werd gehouden in het plaatsje Carmel in Californië. 

0 reacties

  1. Frances Lefebure openhartig over miskraam in ‘Door de bomen’: “Ik voelde dat ik nood had om elke stap op te schrijven”
    TV

    Frances Lefebure openhartig over miskraam in ‘Door de bomen’: “Ik voelde dat ik nood had om elke stap op te schrijven”

    “Ik moet mij hier drie dagen zelf bezighouden. Dat is de hel.” Frances Lefebure (35) kan naar eigen zeggen niet goed alleen zijn, maar voor het VRT-programma ‘Door de bomen’ maakte de actrice, die destijds nog zwanger was van haar zoontje Saul, dan toch een uitzondering. In de uitzending vertelt Frances voor het eerst over het miskraam dat ze heeft gehad. “Ik was angstig begonnen aan deze nieuwe zwangerschap.”
  2. Achter de schermen bij de stemming van het Songfestival: “Natuurlijk gaat Joost Klein punten krijgen van België”
    PREMIUM
    Muziek

    Achter de schermen bij de stemming van het Songfesti­val: “Natuurlijk gaat Joost Klein punten krijgen van België”

    Dat douze points krijgen synoniem staat met nagelbijten en stomverbaasde gezichten, merkt u tijdens het Songfestival. Volgende week gaat de liedjeswedstrijd opnieuw van start, in het Zweedse Malmö. Onze kandidaat Mustii hoopt met ‘Before The Party’s Over’ te overtuigen, Nederland stuurt Joost Klein en zijn ‘Europapa’ de arena in. Maar hoe haalbaar is het voor twee kleine garnalen om überhaupt punten te krijgen? Stemmen bepaalde landen alleen op elkaar? Of erger nog: proberen enkele naties vlakaf de boel te belazeren? Wij vroegen het aan Songfestivalkenners André Vermeulen en Jasper Van Biesen. “Sommige landen zullen elkaar nooit de hoogste score gunnen.”