Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Cancellara reageert voor het eerst openlijk: "Phil Gaimon, ik ken jou niet, benieuwd hoeveel watt jij duwt..."

WielrennenFabian Cancellara heeft voor het eerst openlijk zijn zegje gedaan over de vermeende beschuldigingen van ex-prof Phil Gaimon. De Amerikaan legde in zijn boek 'Draft Animals' de link tussen Cancellara's demarrage in de Ronde van Vlaanderen 2010 en mechanische doping. Spartacus geeft de Amerikaan nu op zijn beurt een flinke sneer. 

22 reacties

  • Piet Vanzonhoven

    6 jaar geleden
    Voor sommigen is het echt te moeilijk... hoe meer watt je kan duwen hoe sneller je kan fietsten , weet je het verschil tussen Cancellara en Boonen? Hoeveel tijdritten, dus ritten zonder in het wiel van ploegmaats te zitten kon Boonen winnen? Ik weet niet wat sommigen in die beelden denken te zien? Hetgeen hen voorgekauwd wordt door de ene of andere looser, want zelf zouden ze er nooit op komen...
  • Jean De Grande

    6 jaar geleden
    Het zijn wel altijd dezelfde losers die jaloers zijn op iedereen die beter is dan zij zelf. Alleen vervelend dat dat laatste geldt voor zo ongeveer 99.999999999999% van de wereldbevolking. En dus wordt iedereen die succes heeft afgebroken en verdacht gemaakt. Bij reactie beroepen ze zich op de vrijheid van meningsuiting.
  • marleen Paeme

    6 jaar geleden
    allemaal kenners die nog nooit een fiets van dicht bij gezien hebben......
  • Gunther Berens

    6 jaar geleden
    Antwoord is helemaal niet naast de kwestie. Hij maakt duidelijk dat zijn buitengewone prestaties aan zijn eigen kunnen te wijten zijn en hij nog steeds in staat is dit te tonen. Of dit effectief bewijst dat hij onschuldig is, is een andere vraag, maar staaft tenminste wel zijn goede prestaties uit het verleden
  • wil baken

    6 jaar geleden
    hahaha de grote held laat zijn ware gelaat zien. Duidelijk dat er meer aan de hand is als hij zo een uitspraken gaat doen. Voor wie de beelden nuchter bekijkt was het natuurlijk al lang duidelijk dat heel die zaak stinkt en hij een bedrieger is. Voelt zich precies serieus betrapt.