KSKS Herentals - Achterbroek

Derde Provinciale C Antwerpen

Sterke eerste helft tegen Achterbroek levert KSKS Herentals zege op

KSKS Herentals won donderdag de thuiswedstrijd tegen Achterbroek met 3-0. Achterbroek slaagde er in de tweede helft niet in om terug te vechten en kwam niet tot scoren, waardoor KSKS Herentals het duel won.

De thuisploeg kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Jonas Van Gestel scoorde na 19 minuten. Robbe Van Gestel bracht in de 25ste minuut KSKS Herentals op 2-0. Robbe Lambrechts (Achterbroek) pakte een gele kaart in de 31ste minuut. Jeff Verlooy diepte de voorsprong uit in de in de 38ste minuut minuut. De teams waren niet in staat om te scoren in de tweede helft, waardoor de wedstrijd eindigde op een 3-0 zege voor KSKS Herentals.

DOELPUNTEN: 19' Van Gestel 1-0, 25' Van Gestel 2-0, 38' Verlooy 3-0.

GELE KAART: 31' Lambrechts (Achterbroek).