Gemeentelijke sporthal Het Loo. Wordt u de nieuwe uitbater van de cafetaria?© Sylvain Liekens

Gemeente zoekt opvolger(s) in cafetaria voor Peter en Betty in sporthal Het Loo

Broechem -

Na 21 jaar achter de toog van Sportcafé Het Loo in Broechem organiseren uitbaters Peter Goossens (62) en Betty Robben (64) op 22 juni een groot afscheidsfeest. Ze kunnen aftellen naar hun pensioen. De gemeente Ranst gaat nu op zoek naar een opvolger om de exploitatie over te nemen.

De gemeente Ranst zoekt een nieuwe concessiehouder voor de exploitatie van de cafetaria van gemeentelijke sporthal Het Loo aan de Antwerpsesteenweg 45 in Broechem.

De uitbating van de cafetaria gebeurt via een concessieovereenkomst met een looptijd van 9 jaar, bij voorkeur te beginnen op 1 augustus en ten laatste op 1 september 2024.

De concessie zal uiteindelijk toegewezen worden aan de persoon of de firma die het voor de gemeente meest interessant voorstel formuleert. De kandidaturen worden beoordeeld op basis van onder meer. de voorgestelde concessievergoeding, de relevante ervaring, het businessplan en voorstel tot investeringen.

Voorstellen kan je indienen tot en met vrijdag 1 juli 11.30 uur per mail via overheidsopdrachten@ranst.be.

Verplicht plaatsbezoek

Als geïnteresseerde moet je een plaatsbezoek afleggen met een van de medewerkers. Plan je afspraak tijdig in. Het attest van plaatsbezoek is essentieel voor het indienen van een concessievoorstel.

Geïnteresseerden kunnen hun vragen ten laatste tot maandag 17 juni per mail stellen via overheidsopdrachten@ranst.be.

Alle info over de concessieprocedure vind je op www.ranst.be/concessiehetloo(kma)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners